В началото на юни 2019 г.,  за девети пореден път

...
В началото на юни 2019 г.,  за девети пореден път
Коментари Харесай

Девети ежегодни награди за телевизионна журналистика `Свети Влас`

В началото на юни 2019 година,  за девети следващ път ще се връчи най-голямата в България годишна „ Награда за телевизионна публицистика „ Свети Влас “.

Процедурата за номиниране е открита, заяви ръководителят на Сдружението, което връчва премиите Иван Гарелов. Отделни създатели или цели излъчвания ще бъдат отличени от 5-членно жури с ръководител проф. Ивайло Знеполски.

Телевизионните излъчвания би трябвало да са истински, български и излъчени в програмата на най-малко една от малките екрани, лицензирани или регистрирани от Съвета за електронни медии /СЕМ/. Номинациите обгръщат цялата истинска и лицензирана телевизионна продукция в родния ефир, излъчена в интервала 1 март 2018 година - 30 март 2019 година

Периодът за оферти за присъединяване в тазгодишната селекция завършва на 10 април 2019 година, а описът с финалистите ще бъде разгласен на 10 май и ще включва 20 номинации.

Предложенията би трябвало да съдържат: заглавие, род, дата на лъчение и запис на предаването. Организаторите чакат предложенията на e-mail:[email protected].

По традиция „ ГОЛЯМАТА НАГРАДА " се присъжда за достижения в българската телевизионна публицистика, а „ СПЕЦИАЛНА НАГРАДА “ се присъжда за истински хрумвания и самостоятелно наличие.

Ежегодните Награди за телевизионна публицистика „ Свети Влас “ поддържат новаторството и истинските хрумвания, отличават и предизвикват авторския метод, разбирането на публицистиката като сфера на самостоятелно наличие, творчество и професионализъм.

Инициатори са „ Кръг 11 “: Иван Гарелов, проф. Ивайло Знеполски, доцент Георги Лозанов, Любен Дилов-син, Копринка Червенкова, Георги Тенев, Джими Найденов, Стефан Димитров, Антони Георгиев, Павел Васев и починалия Петко Бочаров.

Церемонията по връчването на влиятелните оценки се организира на брега на морето в курорта Свети Влас. Преди това ще се организира обичайната полемика по тазгодишната телевизионна продукция, която ще бъде водена от миналогодишния притежател на Голямата премия Бойко Василев. Поканени са медийни специалисти, медийни кореспонденти и видни публицисти. Всички те, както и номинираните, са посетители на " Марина Диневи ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР